Citroen Jumper – si ga upate izbrati?
| Članek je bil prebran 1.432 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Citroen Jumper je model, ki so ga pri Citroenu zasnovali za uspešno in učinkovito opravljanje delovnih nalog. Mnoga podjetja tega delovnega tovariša ne bi menjala za nič na svetu in si dela brez njega sploh ne znajo predstavljati. Jumper je tako podjetju v ponos in je lahko zastavonoša uspešnosti posla. Zaradi nekaterih nespornih prednosti, s katerimi se lahko pohvali to vozilo, ne preseneča, da se zanj odloča toliko kupcev.

citroen JumperKatere so Jumperjeve prednosti?

Jumper ima najprej eno veliko prednost, in sicer je to možnost popolnega izbora furgonov (do 17 m3). Ker so z njim prevozili preko 4 milijone kilometrov, je to za vse, ki razmišljajo o nakupu Jumperja, gotovo najboljši dokaz za zaupanja vredno kakovost. Prednost Jumperja so tudi zadnja krilna vrata, ki so zelo visoka (kar do 2,03 m), omogočajo pa kar 1422 mm uporabne širine. To pomeni, da Jumper nudi kar največ uporabne širine in višine zadnjih vrat v svojem razredu. Ta vrata dopolnijo še stranska bočna vrata, ki se odpirajo drsno in so zelo široka – v širino namreč merijo kar do 1,25 m. Prednost tega modela je vsekakor tudi zadnje pnevmatsko vzmetenje, ki nudi možnost nižanja nakladalnega praga za kar 7 cm. To še olajša natovarjanje in raztovarjanje tovora iz ali v vozilo. Za večjo varnost so pri Citroenu Jumper opremili še z novo kamero, s katero si voznik lahko pomaga pri vožnji vzvratno, to pa še poenostavi funkcija nadzora tovornega prostora. To pomeni, da je Jumper enostavno in pregledno voziti tudi vzvratno, kar je sicer pri večjih gospodarskih vozilih lahko precej zahtevno. Prednost Jumperja je tudi sistem za nadzor hitrosti pri spustu za pogonsko moč v raznolikih razmerah. Skratka, Jumper je izdelan tako, da nudi optimalno varnost, udobje in zanesljivost za vsakršne razmere.

Poleg vseh naštetih prednosti se Jumper ponaša še z:

Skratka,  Jumper je bil oblikovan tako, da svojemu lastniku in potnikom kar najbolje služi. Z njim se delo sicer ne opravi samo od sebe, ga pa je mogoče bistveno lažje in učinkoviteje opraviti. Povrh vsega pa ga z Jumperjem opravljate z veseljem, kar šteje največ. Ker je posel nepredvidljiv in nikoli ne veste, kakšne delovne naloge in izzivi so pred vami, se je smiselno opremiti z delovnim pomočnikom, ki je sposoben učinkovitosti in fleksibilnosti za katero koli nalogo. In z Jumperjem dobite ravno to. Preverite, katere so še druge prednosti tega vozila, s kakšno opremo je opremljen, kako je videti na cesti in se odločite za testno vožnjo, da se o njegovih številnih prednostih prepričate na lastni koži.

© 29. 04. 2024 - Bellavita.si. Oglaševanje.