Novi ročaji v stari kuhinji
| Članek je bil prebran 3.420 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Pred kratkim sva s partnerko kupila novo stanovanje, v katerem so nama prejšnji lastniki v celoti pustili vse kuhinjske elemente in belo tehniko. Seveda sva bila tega zelo vesela, saj je bil že sam nakup stanovanja za naju velik finančni zalogaj. Tako sva lahko z nakupom kuhinje še nekoliko počakala in si prej uredila še druge prostore v stanovanju. Kuhinja sicer ni bila več nova, bila pa je, glede na svojo starost, v presenetljivo dobrem stanju. Tako sva najprej menila, da ne bova na njej spreminjala ničesar, temveč jo bova samo temeljito sčistila in začela uporabljati.

stara kuhinjaToda med čiščenjem so moje dekle vse bolj motili kuhinjski pohištveni ročaji. Ročaji so bili namreč zlate barve in se res niso ravno skladali s preostalim pohištvom v najinem stanovanju. Najprej sva sicer z odločitvijo o menjavi ročajev nekoliko odlašala, toda ker so naju vse bolj motili, sva se vendarle napotila v bližnjo trgovino s pohištvom in dodatki, da bi izbrala primerne ročaje. Ob poplavi barv in oblik seveda odločitev ni bila lahka.

Toda na koncu sva se odločila za povsem nevpadljive srebrne ročaje, ki so bili ravno prav veliki za prijetno odpiranje kuhinjskih omaric in predalov, po drugi strani pa so se precej bolj podali v najino stanovanje. Težava je nastala, ko sva prodajalcu povedala, da potrebujeva kar 22 takšnih ročajev, saj imava precej veliko kuhinjo. Toliko ročajev žal niso imeli na zalogi, zato so jih naročili in sva nanje čakala slab mesec. Po mesecu dni pa sva jih zamenjala kar sama in povsem spremenila izgled najine staro-nove kuhinje.

© 29. 04. 2024 - Bellavita.si. Oglaševanje.