Planet samskih – nova filmska uspešnica slovenskega režiserja Mitje Okorna
| Članek je bil prebran 611 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Za Mitjo Okorna pogosto slišimo, da ga v tujini bolj cenijo, kot pa ga znamo ceniti doma. Dokaz za to je verjetno tudi še en novi film, ki ga je posnel na tujem, v katerem se znova srečujemo z režiserjevo priljubljeno tematiko – ljubeznijo in vsemi peripetijami, ki sodijo zraven. Izvirni naslov filma je Planeta Singli, film pa je bil med gledalci kar nestrpno in dolgo pričakovan. To niti ne preseneča, saj si je Mitja Okorn že pred leti pridobil veliko privržencev, ko je na velika platna postavil svojo filmsko uspešnico Pisma Sv. Nikolaju. In zakaj se Planet samskih zares splača ogledati?

kinoLjubezen, humor in globoka čustva

Film sodi v žanr romantičnih komedij in je kot tak odličen tako za sproščujoč večer v dvoje ali pa za ogled s prijatelji. Čeprav je film romantična komedija, pa to ne pomeni, da je plehek ali osladen. V njem boste nasprotno lahko našli veliko globokih čustev, pretresljivih in presenetljivih obratov, mnogi, ki so si film že ogledali, pa priznavajo, da so zraven tudi potočili kakšno solzo. Film Planet samskih tako ni še ena plehka in lahkotna romantična komedija, ki jih je sicer na naših televizijah cel kup, ampak je prikupen film o ljubezni, vseh norih pripetljajih, ki se lahko zgodijo, resničnih čustvih, solzah, razočaranju in tudi smehu.

Planet samskih trailer

V filmu spoznamo zabavnega tv voditelja, po imenu Tomek, ki velja za nepoboljšljivega zapeljivca. Tomek s svojo privlačnostjo uspe omrežiti mnogo žensk in jih na ta način spravi v svojo posteljo. Samo predstavljate si lahko, kaj se zgodi, ko se nepoboljšljivi žigolo sreča z nepoboljšljivo romantično dušo. Gre za učiteljico glasbe, ki ji je ime Anja in katera želi preko spleta spoznati sorodno dušo – svojo ljubezen. Splet naključij pripelje do tega, da na tak način spozna Tomeka, ki je za nameček izjemno priljubljena medijska persona. Tomek Anji predlaga, da bi njeno ljubezensko iskanje in pripetljaje predstavili v njegovi lutkarski oddaji, ki je satirična in komična. Tomekova serija preko noči postane izjemno gledana in priljubljena in videti je, da so z nastalo situacijo vsi zadovoljni. Do zapleta pa pride, ko se Anja na enem izmed zmenkov spozna z moškim, za katerega meni, da je popoln zanjo. Tomek si mora končno priznati, da do Anje goji iskreno in globoko ljubezen, zato je pred njim težka odločitev. Izbrati mora med lastno uspešno kariero in iskreno ljubeznijo do Anje. Ker izbira še zdaleč ni lahka, lahko ob ogledu filma pričakujemo tudi nekaj solz, na manjka pa niti smeha in komičnih prizorov.

Oglejte si več o filmu Planet samskih in trailer tule.

Morda vas zanimajo tudi uporabni nasveti za nego in vzdrževanje posteljnine? Preberite si več tukaj!

© 25. 06. 2018 - Bellavita.si. Oglaševanje.